Tänään Mikillä oli kaveri kylässä.

2080957.jpg
Kirke-tyttö kävi istuskelemassa Mikin luona ;-)

Miki ei yleensä hauku sisällä, mutta tänään oli ihan pakko muutama kerta haukahtaa leikin lomassa - ja tietysti jo ihan ensiksi ennen kuin Kirke oli edes päässyt ovesta sisälle, Mikihän haistoi kaverin jo oven takaa...
 Kirke oli käynyt Rajasaaren isossa koirapuistossa lenkkeilemässä eikä jaksanut yhtä paljon temmeltää kuin Miki, mutta oli mukavaa seuraa.

Ykkönen ja Kakkonen olivat nähneen Kirken ja Kirken omistajan viimeksi puoli vuotta sitten ja siitä Kirke on kasvanut kovasti...! Eipä ole enää pennun kokoinen.
Kirke nukuskeli kaikessa rauhassa pöydän alla, mutta eipä Miki malttanut. Miki tassutteli tuttuun tapaansa edes takaisin ja nosti moneen kertaan etutassut tuolin reunalle kurkatakseen ihmisiä ja pöydälle.

2080958.jpg
Kuvista ei näy, mutta Kirke oli aikalailla isompi kuin Miki... Nuorempi, mutta väsynyt - vaikutti vanhukselta Mikin energisyyden takia ;-))

Toivottavasti Mikikin pääsee pian tutustumaan Rajasaareen!

-------------------
Miki pitää sukista yli kaiken! Mikin lempilelu jo aiemmassa kodissa olivat vanhat sukat ja "perinne" jatkuu.
Eilen Miki löysi Kakkosen töistä tuomat sukat, joita Kakkonen oli käyttänyt siellä huonosti hengittävissä kengissä monen päivän ajan. Niitä Miki ei voinut vastustaa vaan nappasi suuhunsa ja kiikutti petiinsä haisteltavaksi. Kakkonen haki ne tietysti pois ja vei pyykkiin, mistä Miki oli hyvin pettynyt. Iiiihanat varvashikisukat!