Miki sai talvivaatteet viime viikolla. Tällä viikolla niitä on testattu.

Mikillä on totuttelemista vaatteisiin - selvästikään Miki ei ole niihin tottunut. Pukeminen sujuu todella sutjakkaasti ja ilman mitään mukinoita, mutta vaatteissa liikkuminen on selvästi outoa. Miki jää seistä töröttämään keskelle eteisen lattiaa... :-( Ihan Ykköstä naurattaa katsella sitä. Mutta ei saa nauraa toiselle.

2046881.jpg
Mikin villapaita on herättänyt ihastusta ulkona liikkuessa...

Mikillä on sinipunainen villapaita, joka ulottuu myös karvattomiin kainaloihin. Sateella tätä ei kannata laittaa päälle, mutta pakkasella varmaankin soveltuu kovaankin menoon. Se on jo todettu, että koirapuistossa ainakin hiekka tarttuu oikein hyvin paidanselkään!

2046880.jpg
Vuorellinen ja heijastimellinen sadetakki tekee lähes mustasta Mikistäkin pimeällä näkyvän

Tämä takki kahisee ja sitä Miki ihmettelee. Kahina unohtuu kuitenkin ulkona kanien jälkiä nuuhkiessa ja lintuja vahdatessa. Sateella Miki ei vielä ole tätä testannut, mutta saahan nähdä mitä siitä tulee :-)

2046878.jpg
Tässä vielä Miki ilman vaatteita - hampaita hoitamassa :-))

Mikillä on ensi viikolla eläinlääkäri vakuutuksen ottamista varten (koska Miki on tullut ulkomailta, vakuutusta varten pitää olla lääkärintodistus). Samalla pitää kysyä Mikin kynsistä: etutassujen kynsien ytimet ovat todella pitkät, kynsiä ei saa kunnolla leikattua. Epäilemme myös, että Miki kärsii kylmästä ja haluamme, että lääkäri tutkii, ettei mitään ole vialla, ettei ole kyse astmasta tai allergiasta.