Miki valpastui välittömästi ja lähti etsimään vihellyksen lähdettä. Äippä se soitteli ja kyseli kuulumisia. Oli lukenut täältä, että Mikillä on uusia vaatteita. Tänäänkin Miki vähän kastui lenkillä - onneksi alkoi sadella vasta kun olimme jo melkein kotona :-)

Eläinlääkäristä Miki sai erittäin terveen paperit :-D Mikimäiseen tapaan Miki aiheutti tutkijoilleen haasteita vinkumalla ja vääntelehtimällä ja jopa turauttamalla kakkendaalit sisällä ja tähtäämällä osan lääkärin takkiin....... ;-))) Perusterveystarkastus vei yhteensä tunnin ja kaksikymmentä minuuttia eikä onnistunut yhdeltä ihmiseltä yksin...!
Tämä on Kakkosen kertomaa - olivat Mikin kanssa yhdessä lääkärissä. Miki sai palautteeksi, että käytöskoulutus olisi tarpeen. Joo, tiedossa on... Miki on liian malttamaton.

Ainut, mitä kandi ja parina ollut lääkäri löysivät oli hammaskivi takahampaissa. Kynnet tosin jäivät tutkimatta. Siispä lähiaikoina Mikin lienee syytä vierailla uudelleen lääkäritädin luona... Onpa sitten heilläkin haastetta palkkansa eteen ;-)

Koirakoulussa Miki sai taas paljon kehuja koulttajalta, koska ohitukset sujuivat niin hienosti. Aivan kuin muita koiria ei olisi ollutkaan. Miki tekee melkein mitä vain, kunhan saa herkkuja.
Mutta niinhän se on, että ennen kuin asia on täysin opittu, sitä pitää toistaa, toistaa, toistaa. Satoja kertoja, todennäköisesti. Joten nythän se opettelu sitten vasta oikeasti alkaa. Ja saahan nähdä miten käy - päästäänkö ihan oikeasti siihen, että Miki lopulta tekee niin kuin oli alunperin tarkoitus.

Lenkillä tänään Miki haukuskeli setää, joka teki vatsalihasliikeitä telineessä, jossa Miki yleensä kiipeilee lenkillä käydessään. Setä käyttäytyi Mikin mielestä omituisesti - eikä Miki päässyt edes tervehtimään, setä kun oli telineessä pää alaspäin. Kuka nyt haluaa vieraan, kylmän koiran nenän otsaansa kesken harjoittelun? Namien avulla Miki pääsi aivan kivuttomasti tilanteesta. Sama onnistuu toisten koirien kanssa missä tahansa :-)
(Vaikka eiväthän koirat yleensä tee vatsalihasliikkeitä telineissä...)  ;-DD

Ja tuossa se kerällä lepäilee vieressä sohvalla aivan viattomana nyt.

Hajuherne mokoma (on piereskellyt kovasti koirakoulun jälkeen).