Miki pääsi taon jälkeen koirapuistoon tänään. Varmuuden vuoksi annettu nenäpunkkilääkekuuri päättyi viimein, nyt Miki voi taas morjestaa kavereita ja juoksennella vapaammin.
Puistossa oli tuttuja - taas - koirakavereita samasta talosta. Miki juoksi innolla edes takaisin saman kokoisen Villen kanssa :-)

Hyvä onkin, että Miki pääsi puistoon pitämään hauskaa.
Viikonloppu nimittäin kului hieman levottomissa merkeissä. Ykkösen ja Kakkosen luona kävi ihmisvieraita, joista Miki tuntui hermostuvan kovasti ja oli vieraiden lähdön jälkeen pitkään levoton. Kiehnäsi kyllä jaloissa kerjäämässä vierailta rapsutusta, kuten aina, mutta selvästi vaistosi, ettei vierailla ollut kaikki hyvin. Vaikutti säikähtäneeltä pitkään iltaan - eikä Miki pelkää paljon mitään.

Miki taitaakin olla aika herkkä poika.

Huomenna Miki menee käymään Ykkösen töissä toista kertaa. Ensimmäinen kerta oli viikonloppuna, jolloin siellä ei ollut oikeastaan ketään. Miki joutui silloin vain odottelemaan hetken pöydänjalkaan kahlittuna ja oli kovin onneton. Huomenna Miki pääsee tutustumaan paikkaan ja ihmisiin paremmin :-)

-------
Jouduimme asettamaan suojauksen kommentointiin, koska tänne alkoi tulla asiaankuulumattomia kommentteja. Miki ei ole kiinnostunut feikkirolexeista......