perskärpäsen ;-)) joka varmaankin piti Mikiä tyttönä, kun oli niin innokas......

Eilen Rajasaaren isossa koirapuistossa oli rantaa ja monta uutta kaveria. Ihmisiltä Miki sai kommentteja urheilullisuudesta, eikä ihme: Miki juoksi edes takaisin häntä suorana, uudestaan ja uudestaan...
2192888.jpg
Miki uskalsi kastumisinhostaan huolimatta nuuskuttamaan aivan veden rajaan saakka - veteen ei mennyt.

Isossa koirapuistossa oli aivan pakko käydä juuri nyt. Mikillä oli joulun aikaan niin paljon energiaa, että muutos vapaana juoksevasta maalaiskoirasta hihnassa kävelevään kaupunkikoiraan olisi muuten ollut liian suuri.
Kuvittele koira, joka ei ole saanut ollenkaan juosta vapaana. Sellainen kiltti ja tottelevainen kaveri laitetaan isoon pihaan, jossa on paljon tutkittavaa. Silloin tällöin ohi saatta kulkea joku ihminen, jota singahtaa (kirjaimellisesti!) tutkimaan. Kuusiaidan takaa löytyy kaikenlaisia hajuja, lintulaudalla käy vieraita, kulkukissa piipahtaa hiirijahdissa. Vanhasta navetasta Miki tutki joka nurkan ja ulkovarastosta löysi paljon kiinnostavaa.
Miki ei ollut paljon ulkona vapaana, mutta voi kuinka nauttikaan niistä hetkistä! Sen kovempaa ei olisi karvakorva juoksemalla päässyt - tiellä olevat lapsetkin ehtivät vain ihmetellä, olikohan se koira, kun Miki vilahti tielle ja takaisin tuhatta ja sataa.

Niin kovaa meni karvajalka, että valokuvaaminen oli aivan mahdotonta - muistot vain jäivät.