viime yönä. Lentokentällä kantokopasta ulos tassutti hämmentynyt karvakorva, jolla oli vatsa löysällä. Miki oli saanut rauhoittavaa lääkettä matkan ajaksi, mutta tervehti silti ympärillä olevia ihmisiä ilahtuneena päästessään pois kopastaan. Hieman epäselväksi jäi, johtuiko sylissä täristely silkasta onnesta vai vain löysästä vatsasta...

Autolla ajelusta Miki ainakin tykkää! Sähkölukon 'tidi'-ääni oli selvästi tuttu ja Miki hyppäsi innokkaana takapenkille. Kantokoppaan ei suostunut enää menemään - johan siellä olikin tunteja kulunut Ateenasta Helsinkiin tullessa.
Matkalla otettiin mutkat tunteella ja johan olikin aika perillä päästä pois kyydistä. Kello oli siinä vaiheessa melkein neljä aamulla ja piti rauhoittua nukkumaan - mikä kävikin vallan helposti, ilman mitään vinkunoita, marinoita tai tassutuksia. Valot pois ja silmät kiinni kaikilta kolmelta :-)

Aamulenkki sujui sutjakasti, kuuma tuli vain Ykköselle, joka oli pukeutunut liian lämpimästi... Parit koirakaverit tervehdittiin ja monta merkkiä jätettiin muille tiedoksi. Kiinnostavia ruohoja oli kovasti, uudessa paikassa kun ollaan. Juomaveteen Miki ei suostunut koskemaan vielä aamullakaan, paitsi silloin kun Ykkönen kostutti sormiaan vesikipossa ja antoi Mikin nuolla sormet.

Pelkällä täysjyväriisiruokavaliolla Miki ei suostunut olemaan, joten Ykkönen sekoitti aamupäivällä hieman kreikkalaista tuorekoiranruokaa (jonka teksteistä ei ymmärtänyt yhtään mitään...) riisin sekaan. Miki osoittautui rauhalliseksi ruokailijaksi, joka siivoaa jälkensäkin, jos sattuu sotkemaan :-)

Koska matkustavaisten tavaroihin ei ollut kynsisaksien ja muiden välttämättömyyksien lisäksi mahtunut leluja, Ykkönen lähti kauppaan etsiskelemään tarvikkeita pahimpaan tarpeeseen. Kaupasta mukaan tarttui myös suunnitelmissa ollut heijastintalutushihna :-) Hammasharja on tilauksessa ja tahnaakin on löytynyt, nyt sitten Miki olisi hiljalleen totutettava hampaiden hoitoon. Hammaskiveä näyttää olevan... Tähän asti Miki on käyttänyt hammasharjana puruluita.

Miki jaksoi innostua hieman köysilelusta, mutta ei leikkiessäkään näytä aikovan menettää arvokkuuttaan ;-) Iltapäivälenkin jälkeen Ykkönen istahti kirjoittamaan Mikin tarinaa ja Miki nukahti viereen sohvalle.

Lisäys illalla: Kakkosen laittaessa Mikille ruokaa tuli enemmän sotkua - Miki tassutteli edestakaisin tiputellen riisiä matkalle. Kakkonen kai sekoitti ruoan huonosti, joten osa riisistä jäi myös syömättä... Mikäpä karvakaveri nyt ei jättäisi hölmön ihmisen tarjoamaa tilaisuutta käyttämättä ;-))