Mikille on onneksi tulossa ohuempi karva. Karva alkoi vaihtua vasta äskettäin - vastahan Mikin talvikarvaan vaihto päättyi muutama viikko sitten. Varmasti rankkaa koirulle... Hilse pölisee kyllä hieman...

Miki on oppimassa lenkkeilyä pysähtelemättä. Jotenkuten se alkaa sujua jo nyt! Välillä on vaan pakko vähän nuuskuttaa jotain, mutta sallittaneen se toistaiseksi :-) Ykkösen juoksuharrastus jatkuu, mutta pitäähän Mikin päästä vessa-asiat hoitamaan ennen juoksemaan lähtemistä.

Mikille on löytynyt paljon koiratuttuja ympäristöstä. Varsinkin naapurirapun karvakorvat Ville ja Nelli ovat mahtavia Mikin mielestä ja Mikikin ainakin Villen mielestä. Koirapuistossa on juoksukilpailu aina kaverusten sattuessa sinne yhtä aikaa... :-))

Tänään Miki tahmasi taas kerran koko keittiön lattian syömällä luuta. Koko lattia likaantuu, koska matto pitää ottaa pois, muuten Miki likaisi koko maton - mattojahan pitää käyttää ruoka-alustoina, jos mahdollista... Luu luistaa lattialla, hieman vaikeahan sitä on siinä syödä, mutta helpompi kuitenkin siivota lattia kuin pestä matto.

Hyvää ruokahalua Mikille!