Kakkosen vanhempien luona, kun Ykkönen ja Kakkonen lomailivat. Ja oli siellä mukana Geena-susikoirakin, mutta Geenalla oli juoksuaika ja meno oli kai siksi kovin levotonta. Mikillä ja Geenalla oli sisällä ollessa koko ajan ovi välissä... Lenkillä käydessä Miki sai olla vapaana, koska osasi käyttäytyä, mutta Geena joutui kulkemaan hihnassa, koska ei rauhoittunut ollenkaan, kiskoi kovasti ja haukkui ja muutenkin yritti louskutella Mikiä.

Kissojen kanssa Miki tuli melko hyvin juttuun. Alkuun Miki luuli saavansa kisuleilta sapiskaa, mutta kun sitä ei kuulunutkaan, Miki tutustui innolla uusiin kavereihin. Mikimäiseen tyyliin niin innolla, että lopulta sai hieman tassusta kuonolle ja viisaana koirana rauhoittui siitä :-)

Miki asusti Ykkösen ja Kakkosen ja Kakkosen veljen ja veljen tyttöystävän kanssa rivitalossa sukuloimassa kolme yötä. Moneen kertaan kävimme lenkillä kylällä ja ohimennessä kuuntelimme paikalliskoirien viestejä. Miki myös haisteli viestejä :-) Miki pääsi myös kunnon juoksulenkille mukavan sukulaisen mukaan ja kuulemma vähän piti yhdelle mummolle silloin murista, ja vähän muutenkin haukkua, muuten meni lenkki hyvin... Ja "omalle" ovellehan Miki oppi tulemaan hyvin pian, ensimmäisen lenkin jälkeen jo.

Nyt olemme jälleen Ykkösen Äipän luona. Miki on saanut automatkailla aika lailla tällä (viikon) lomalla. Kakkosen vanhemmat asuvat Pohjanmaalla ja Äippä taas Keski-Suomessa, siinä välissä kävimme Helsingissä.

Autossa Miki yleensä vinguskelee alkumatkasta ja aina kun vauhti hidastuu. Tänne Äipän luo tullessa Miki oli kuitenkin hyvin rauhallinen - olisiko asiaa auttanut se, että Miki sai makoilla sänkynsä patjalla takapenkillä.

Kävimme tänään lenkillä metsässä - Miki vauhtihirmu loikki innoissaan lähes mahansyvyisessään hangessa kuin sitä ei olisikaan. Ja lenkin päälle rouskutti tyytyväisenä lohta selkäruotoineen, rousk rousk :-)