ensimmäisellä yrityksellä. Lentoyhtiön virkailija mittaili koiraa ja mittaili kuljetuslaatikkoa ja totesi, että boksi on liian pieni koiraan nähden. Koska olimme lähdössä maanantaiaamuna eli pyhäpäivänä, jouduimme siirtämään lennon seuraavaan iltapäivään ehtiäksemme hankkimaan uuden kuljetuslaatikon.

Kävin uudelleen etsimässä ohjeita eläinten lentokuljetuksesta verkossa. Miki on sen verran suuri, että matkustaa lentäessä ruumassa, jolloin eläimiä näköjään koskevat eri säännöt kuin matkustamossa matkaavia eläimiä. Mikillä oli paljon enemmän tilaa kuin ihmisillä matkustamossa...!

Kuulemma eri lentoyhtiöt suhtautuvat eri tavoilla eläinten kuljetukseen. Sen saatoimme päätellä itsekin siitä, että Miki on lentomatkustanut aiemmin vanhalla boksilla... (kuvassa)

Uusi onkin sitten yli kaksi kertaa isompi: vanha mahtuu sen sisään (lisään kuvan myöhemmin).

Eilen lensimme sitten lopulta tänne (Rotterdamiin). Seuraavassa todeisteita.

Miki Maas-joen yli kulkevalla Erasmus-sillalla.

Kävelimme sillan yli - Miki jokseenkin pelokkaana. Jännitys varmasti johtui ohi suhaavien autojen ja ratikoiden, pyöräkaistalla kulkevien mopojen ja pyörien, joella kulkevien lauttojen ja läheisen rakennustyömaan rymistelyn yhdistelmästä. Lisäksi silta vielä tärisi näiden kaikkien vaikutuksesta...

Silta on piiiiitkä...

Uuden kodin parvekkeella. Miki pissasi sinne... toivottavasti kerta jää ensimmäiseksi ja ainoaksi.

Huomenna saapuvat huonekalut ja muut tavarat. Tämän yön vietämme vielä hotellissa, seuraavan jo uudessa kodissa.