kovasti ravisteli itseään sadetakista huolimatta... Lätäköitä väistellen lenkkeilimme. Ja nyt on Mikillä pään päältä karvat kosteat :-)

Kaikki lumi on sulanut - noh, siellä täällä näkyy joitain likaisia kasoja, jotka juuri ja juuri voi arvata lumeksi. Miki on niitä nuuskuttanut kuitenkin intona viime päivinä, niissä kun tuntuu olevan kertyneenä enemmän hajuja kuin muualla. Toinen paikka, mikä on kovin kiinnostava sulaneen lumen jälkeen, ovat pensaiden alustat. Niihin Mikin on päästävä ihan välttämättä tutkimaan.

Kanien papanoita Miki on syönyt niin, että itsekin eilen papanoi... Kakkonen päätteli, että kaneista sen täytyy johtua... ;-) Mikiä kiinnostavat kanit ja oravat kovasti - niitä vahdataan aina lenkillä.
Ja näki Miki tässä yksi kerta ihan oikean rusakonkin nurmikon laidassa! Vaikka yhtä kesy se oli kuin kanitkin: hieman epäilytti, oliko ihan puhdas jänis (oli pimeää, vaikea sanoa varmasti - tumma hännäntöpö ainakin oli todisteena).

Kunhan Ykkönen saa "luutuutin" kuntoon, kännykameran kuviakin voi tänne ilmaantua. Kameraa kun on hankala pitää mukana joka paikassa...

Ja hei kaverrrit, (muutkin kuin Oona) kommentteja SAA jättää! ;-)