jo löytynyt Mikille. Joutsenia, valkoposkihanhia ja nokikanoja ainakin. Ja kaikenlaisia koirakavereita tietysti. Täällä on paljon pieniä koiria - yksi haukkuu usein ikkunan takaa, kun lähdemme kävelylle :-)

Miki tuntuu viihtyvän uudessa kodissa. Vanhat tutut tavarat toivat varmaankin kodin tunnun tänne aika pian. Viikon verran Miki oli hieman eksyneen oloinen, mutta nyt tuntuu jo löytäneen paikansa ja tietää mihin suuntaan haluaisi lenkillekin lähteä. Ja parvekkeelta on hyvä vahtailla ohikulkijoita...

Tänään kokosimme yhdessä Mikin kanssa vaatekaappia. Mikin mielestä on parasta nuuskuttaa ruuvipussi ennen kuin sieltä otetaan mitään (ja välillä toisenkin kerran, jos se rapisee kivasti) ja samoin tulla välillä syliin istumaan: eihän hommaa kannata tehdä liian pitkään kerrallaan, siinä voi väsyä. Ja pakkauspahveja on kiva retuuttaa...

Puretaanhan noista joku taas kohta, Miki tuntuu pohtivan... (Huh, taukoa välillä, sanon minä)

Hieman koirulainen oli hämmentynyt eilen, kun täytin kylpyammeen ja menin sinne istumaan. Miki kävi pariin otteeseen ammeen laidalla hätailemässä, mutta huomasi kai sitten, ettei minulla ole mitään hätää ja rauhoittui sohvalle. Miki huolestuu silloinkin, kun menen uimaan, ehkä tämä oli siihen verrattava juttu. Vaikka "järvi" olikin huomattavasti pienempi ;-)

Kävimme tänään kaupungilla viettämässä Kuningattarenpäivää (Suomessa on Vappu, täällä juhlitaan samaan aikaan kuningatarta). Keskusta oli yhtä suurta toria, jossa kaupattiin kaikenlaista, leluista ananaksiin. Ja musiikki soi.

Ai niin, Miki syö täällä muun muassa Bonzo -nimistä koiranruokaa. Ehkä sillä kasvaa isoksi... ;-DDD