tänään.

Kunnioitettavia saavutuksia:

- Sisäoven raapiminen Kakkosen lähdettyä kauppaan.
- Imurin rauhoittamisyritykset: katselu syrjäsilmällä ja jatkuva haukottelu.
1936329.jpg
- Iso hätäpissalätäkkö kuntopyörän jalaksen juurella (kuvassa kostea todiste: tähtäys oli osunut kohdalleen - jalakseen).
- Toisen koiran kunnon haukku päivällä lenkille lähtiessä. Ennen sitä piti jo haukkua tuhnuttaa ulkoa kuuluneita naapureiden ääniä sisältä.
- Ykkösen ja Kakkosen jalan humpsuttaminen päivälenkin jälkeen. Siitä seurasi muutama vakava keskustelu... Näyttää siltä, että seuraa vielä jatkossakin.

Ja Miki kai ihan vahingossa tuli juoneeksi vettä kupistaan iltapäivälenkin jälkeen, kun oli hieman riehuskellut sisällä. Kakkonen tosin oli kuullut Mikin juovan yöllä - siis selvästi yöjuoppo! Miki joi myös veden ja piimän sekoitusta päivän mittaan.

Iltaruoaksi Mikille maistui hyvin mössö, johon Ykkönen sekoitti hirssiä, tattaria, kauraa, riisiä ja hieman kreikkalaista purkkikoiranruokaa.

Miki tuntuu tykkäävän kovasti vessapaperirullahaasteista. Puruluusta on jäljellä vielä pieni pala, jonka ykkönen piilotti pahvipakkauksiin, jotka Miki sai repiä auki. Vaikka Ykkönen olisi pakannut luun paremminkin, eipä kauan kestänyt, että paketti oli revitty auki...
1936333.jpg1936352.jpg