vei tänään tunnin verran... Miki ei vilkkaana koirana malttanut pysyä paikallaan ja ihmetteli mitä Ykkönen puuhaa rinnan kimpussa. Pieni reikä vain jäi muistoksi.

Miki opetteli istumaan ihan suomeksi  - tähän asti komennot ovat sujuneet englanniksi. Paikallaan oleminen tuntuu olevan vaikeinta, Mikillä on aina kiire ihmisen perään. Liikaa ei harjoiteltu, Mikihän on edelleen kotiutumassa :-)

Äippä soitteli ja kysyi Mikiä kylään. Mikin kanssa asiasta neuvoteltaessa Miki heilutti kovasti häntää - onko muka koiraa joka ei haluaisi metsiin ja pelloille vapaana juoksentelemaan?

Kakkonen kutsuu Mikiä kreikkalaiseksi gigoloksi ;-))) koska Miki tykkää nuoleskella tyttöihmisten sormia ja varpaita... Koiramaailmassa Miki tahtoo olla ihan kaikkien kaveri - välillä vaan pitää vähän haukkua.

Miki löysi tänään maton alle piilotetut namit kahdessa sekunnissa, pyyhkeen alle piilotetut olivatkin sitten hankalampi pala. Puuhun laitettuja ei malttaisi oikein etsiä, ulkona on niin paljon muuta kiinnostavaa! Nuusk nuusk!