Miki on harjoitellut viime viikolla opittuja odota ja ei ota - käskyjä tällä viikolla. Miki turhautuu heti, jos ei saa jotain herkkua ottaa, sitä on harjoiteltava paljon. Odota alkaa jo sujua :-DD Sitä Miki joutuu harjoittelemaan edelleen joka kerta ruoka-aikaan... Ilman malttia ei ruokaa saa!
Vierelle Miki osaa tulla namien voimalla, samoin seurata. Oikeasti lenkillä asiaa pitäisi kovasti harjoitella... Nuo olisi hyvä osata, että suojateiden yli pääsisi turvallisesti.

Luokse Miki tulee yleensä nätisti - silloinkin, kun joku toinen kutsuu toista koiraa ;-) Miki kun on niin yltiösosiaalinen, kai se johtuu siitä. Haluaa osallistua kaikkeen, olla aina mukana siinä mitä tapahtuu - eli kotona on aina jaloissa...

Kakkosen kanssa Miki on harrastanut koirapuistossa "agilitya". Pujahdellut putkessa ja kiipeillyt penkeillä. Viime aikoina puistossa on ollut seura vähissä, kun sää on ollut sateinen. Mikille pitää sitten keksiä muuta puuhaa.

Huomenna koulussa, jonne Kakkonekin pääsee tällä kertaa vihdoin mukaan, ollaan ulkona ja harjoitellaan ainakin ohituksia. Siinä Mikillä onkin taas tekemistä.