innoissaan suositulla järvellä kanssamme pariin otteeseen. Niitä kuvia myöhemmin, kunhan saan ne puhelimesta koneelle...

Mikin uusi kuljetusboksi on nyt varastossa, mutta Miki kävi siellä istumassa hetken.

Ainakin koirulainen mahtuu hyvin sisään :-)

Miki viipottaa Rotterdamissa menemään aivan yhtä innoissaan kuin muuallakin. Jotkut paikat ovat Mikistä vähän pelottavia (kuten pitkät sillat tai meluisat rakennustyömaat) ja toisiin taas pitäisi ehdottomasti päästä. Ja heti! Hollannissa pelataan Mikin harmiksi paljon pallopelejä sekä kadulla että kentillä - Miki pelkää palloja ja pallon ääntä (Mikiin on kerran osunut kipeästi jalkapallo).

Täällä on myös melkein loputtomiin kanaaleja tutkittaviksi :-)

Mitäs tuolla alhaalla on (näyttää olevan roskia......)? Muutaman kerran on aina pakko kurkata alas kanaalin vartta kävellessä.

Kävimme Mikin kanssa tutkimassa turistien suosimaa aluetta, Delfshavenia. Miki tykkää veneilystä ja uteliaana tietysti nuuskutti joka paikkaa.

Miki, tuleva laivakoira...

Ai niin: matkalla Delfshaveniin näimme kivisiä pupuja puistossa, Kunsthalin vieressä. Olivat vain sen verran kaukana, ettei Miki päässyt niitä nuuskuttamaan - eipä varmaankaan olisi ymmärtänyt, mitä ovat, olivat sen verran suuria (ja kivisiä) ;-D